​Ondernemingsrecht

​Ondernemingsrecht is een verzamelterm voor een zeer brede waaier aan materies die allemaal te maken hebben met de verhouding tussen de onderneming en verschillende partijen, van aandeelhouders tot klanten en concurrenten. 


Je kan hier bijvoorbeed denken aan oprichting van een vennootschap, het nakijken van contracten, algemene voorwaarden, aandeelhoudersovereenkomsten, bestuurdersaansprakelijkheid,...


​Kobalt Legal is een advocatenkantoor gespecialiseerd in ​ondernemingsrecht

​Waarom Kobalt Legal het ideale advocatenkantoor is voor ​ondernemingsrecht:

​Gespecialiseerd kantoor

​De advocaten van Kobalt Legal hebben jarenlange ervaring in het ​ondernemingsrecht. Onze cliëntgerichte aanpak heeft gemaakt dat we ons hebben kunnen toespitsen op specifieke vragen die bedrijven van alle grotes hebben. Hierdoor hebben zowel arbeidsrecht als ondernemingsrecht geen geheimen voor ons.

​Ruim netwerk

​We vinden het belangrijk dat onze klant van een zo ruim mogelijk aanbod aan juridische diensten kan genieten. Om onze slagkracht als nichekantoor areidsrecht en ondernemingsrecht te behouden, werken we daarom nauw samen met andere kantoren in België én Nederland gespecialiseerd in fiscaal recht, strafrecht, vennootschapsrecht en pensioenrecht. ​

​Persoonlijke aanpak

​Een persoonlijke aanpak nemen we heel ernstig. Onze dossiers zijn maatwerk, maar ook onze communicatiestijl is gebaseerd op goede, laagdrempellige en vooral duurzame relaties. Formele communicatie enkel waar functioneel is. Zo proberen wij communicatie tussen onze klant en ons te stimuleren.

​Innovatie voorop

​Kobalt Legal werkt met innovatieve case management software in de cloud. Hierdoor kunnen onze processen worden gestroomlijnd en werken we effectiever én efficiënter. Bovendien investeerd Kobalt Legal in een in-house development team die constant aan vernieuwing werkt. Van een online betaalplatform tot de ontwikkeling van interactieve documenten en meer.

​Onze artikels

​Meer weten over specifieke ontslagsituaties? Lees hier geheel gratis onze artikels:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg het laatste nieuws over arbeidsrecht en HR


Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, waar we niet enkel het laatste nieuws in zetten, maar ook onze webinars, nieuwe modeldocumenten en zoveel meer aankondigen.

​Ontdek onze ​gratis kennisbank

​Kobalt Legal schrijft regelmatig nieuwe artikels met handige tips en tricks voor iedere ondenemer en werkgever. In onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden, maar je kan hieronder ook zoeken naar het thema dat jou aanbelangt!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Probeer deze: ontslag

Copyright 2017, Kobalt Legal

Disclaimer  |  Privacy

Kobalt Legal

Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht
Lijsterbeslaan 8

2950 Kapellen

​Tel: 03 232 20 84
​Fax: 03 232 20 83

​info@kobaltlegal.be